Centre Jordi Solé Tura per la democràcia. Mollet del Vallès

 
CAT | CAST | ENG
Benvinguda

Benvinguda

Em plau donar-vos la benvinguda a l'espai virtual d'una iniciativa molletana que fa 25 anys que tenim en marxa. És l'espai que recull la màxima informació sobre Jordi Solé Tura i les seves trajectòries acadèmica i política, i tota la feina feta fins ara, des del Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura (CED), per mantenir viu i divulgar el llegat del nostre molletà il·lustre.

De fet, tot va començar allà, el 1998, quan vam nomenar Jordi Solé Tura Molletà Il·lustre i li vam atorgar la Medalla de la Ciutat. Des d'aquell 1998, primer amb la complicitat i la implicació del mateix Jordi, que va proposar uns objectius i un model de funcionament, fins ara, amb el centre d'estudis plenament consolidat, hem estat treballant per donar el màxim sentit a la missió del centre: preservar i difondre el llegat humà, intel·lectual i acadèmic de Jordi Solé Tura i, per extensió, de les disciplines que han caracteritzat la seva trajectòria pública, com ara el dret constitucional i la ciència política, amb l'objectiu de desenvolupar i aprofundir en el coneixement de la democràcia com a sistema de sobirania popular i reflexionar sobre la nostra societat contemporània, reforçar la consciència crítica de la ciutadania, contribuir al seu desenvolupament, fomentar i afavorir el diàleg i la cohesió social i aconseguir, alhora, una major projecció de Mollet del Vallès en l'àmbit cultural i universitari.

No és poca cosa... Són objectius ambiciosos, però és el que ha de ser: Jordi Solé Tura va ser una persona extraordinària, els seus assoliments i allà on el van portar la seva intel·ligència, la seva voluntat i la seva talla humana no es mereixen menys. Us convidem a comprovar-ho.

Nosaltres, des de Mollet del Vallès i també de la mà del Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, esperem donar més rellevància al debat públic sobre el present i el futur de la nostra societat, alhora que expressem públicament l'orgull pel nostre il·lustre molletà i el nostre compromís amb els valors de la democràcia.

Mireia Dionisoio Calé

Alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta del Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura

logotipo Mollet del Valles
  • icono imprimir
  • icono enviar

Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura. Plaça Major, 1 (Casa de la Vila). 93 571 95 00

ced@molletvalles.cat

2023 Tots els drets reservats | Crèdits | Mapa web | Nota legal | Accessibilitat | Login